Accidentele domestice sunt cele care duc la cele mai mari tragedii, iar asta deoarece multe persoane nu știu cum sa acorde primul ajutor, iar de multe ori, până la venirea salvării este deja prea târziu.

Manevra Heimlich poate salva multe vieți

Este metoda folosită pentru salvarea unei persoane care se îneacă cu mâncare, fie că este vorba despre un copil sau un adult. Prea puțini știu însă ce trebuie să facă, iar în astfel de situații apelează la urgențe.

Tocmai de aceea este extrem de important ca în astfel de situații să apelezi la un medic urgentist care poate salva viața persoanei de lângă tine, sau chiar ție, până la venirea ambulanței.

Aici intervine eTELEDOC cel mai performant sistem de Telemedicină de Urgență din România, pe care îl poți accesa oricând, de oriunde, printr-un video call cu medicul urgentist de gardă. În cazul înecării cu un aliment sau un obiect este foarte important să ai expertiză unui medic urgentist, care să te îndrume ce să faci în astfel de cazuri, până la venirea ambulanței. În plus, medicul va fi cel care va direcționa ambulanța către tine, fără să fie necesar să dai două apeluri.