Cineva din familie se poate confrunta oricând cu probleme de sănătate, de la cele mai simple până la cele cu adevărat grave.

Cineva din anturajul bolnavului poate fi instruit ce pași de prim ajutor să urmeze și, astfel, să ajute pacientul, în timp ce un echipaj mobil este deja avertizat prin 112 că există o nevoie urgentă de asistență. Toate aceste demersuri le poate face medicul de gardă eTELEDOC, care e competent exact pe acest domeniu.

Dacă urgența este ne-amenințătoare de viață, medicul urgentist poate rezolva situația în întregime, eliberând chiar și o rețetă în final.

Pentru a intra în legătură cu medicii de gardă trebuie să achiziționezi unul din cele 4 abonamente disponibile pe platformă. În cazul unei urgențe medicale trebuie doar să deschizi aplicația de pe mobil, tabletă sau calculator și să apeși butonul “SUNĂ MEDICUL”. Vei fi automat preluat prin apel video de un medic care îți va acorda ajutor.

https://www.doctorulzilei.ro/rezolva-ti-rapid-urgentele-medicale-si-asigura-ti-linistea-si-sanatatea-a-ta-si-a-celor-dragi/