Beneficiile telemedicinei de urgență vs apelarea la 112

Telemedicina de urgență este alternativa la 112 de care avem nevoie. De ce? ‍

112 a fost apelat de 10 milioane de ori anul trecut. 41% dintre apeluri au fost non-urgențe. Din cauza supraaglomerării și a lipsei de personal, serviciul de urgență nu poate să ajungă la cazurile cele mai grave.

Telemedicina de urgență este alternativa la 112 de care avem nevoie. De ce?

• Fără intermediari, fără timp de așteptare. Fără dispecerat, medic de ambulanță, rezidentul de gardă. Acesta este parcursul dacă apelezi la serviciul 112. Dar adesea ambulanța poate să întârzie nepermis de mult sau să vină fără medic. Un proces destul de lung și riscant pentru urgență ta, nu crezi? În cazul telemedicinei intri instant în contact cu un medic specialist de medicină de urgență economisind astfel clipe prețioase care îți pot salva viața, ție sau celor dragi ție.
• O bună parte a apelurilor la 112 nu sunt situații medicale care pun viața în pericol. Aceste cazuri țin linia ocupată pentru cazurile în care intervenția unei ambulanțe este vitală. Folosind telemedicina poți rezolva aceste situații de acasă sub supravegherea video a unui medic specialist.‍
• Când fiecare secundă contează nu pierde timpul cu explicații repetate, unele nenecesare. Când folosești un serviciu de telemedicină, toate informațiile tale medicale sunt stocate într-un singur loc, digital, pentru a fi accesibile în orice moment medicului care te consultă.
• Dar cel mai important aspect este că nu e nevoie să alegi. Folosind eTELEDOC, în cazul în care este nevoie de intervenția unui echipaj de ambulanță, medicul eTELEDOC apelează pentru tine serviciul 112.

Nu îți asuma riscuri când vine vorba de sănătatea ta. Descoperă și utilizează eTELEDOC.

P.S. Știați că în cazuri de urgență un singur apel telefonic la eTeledoc vă poate salva viața? eTeledoc, este Serviciul de Urgență care face vă poate salva viața când urgențele medicale te iau pe nepregătite!

Afla-ți mai multe despre pachetele eTeledoc, aici:➡️ https://eteledoc.ro/pachete/