Patologia miocardică tot mai des întâlnită la tineri

Din nefericire, secțiile de cardiologie sunt populate cu tot mai mulți pacienți tineri cu patologie miocardică, lucru care până acum 20 de ani era de neconceput.

Intervalul de acțiune pentru un debut de infarct de miocard este de câteva minute. Tot ceea ce poți face în acele 4-5 minute, este să vorbești la telefon cu un medic de medicină de urgență care să îți ofere atât o diagnosticare rapidă cât și soluția ca viața ta să fie salvată.

Aici intervine eTELEDOC cel mai performant sistem de telemedicină de urgență din România, prin care poți intra oricând, de oriunde într-un video call cu medicul urgentist de gardă.

Este extrem de important să ai expertiză unui medic de specialitate în momentele critice, atât de importante, atunci când fiecare secundă contează. O indicație precum “ia rapid o aspirină” îți poate salva viața atunci când vine de la un medic specialist UPU.

Afla cum functioneaza eTELEDOC

https://eteledoc.ro/cum-functioneaza-eteledoc/

https://m.ziare.com/telemedicina/ce-trebuie-sa-faci-in-cazul-unui-infarct-miocardic-pana-la-sosirea-ambulantei-1772151#adaugare-comentariu