Elimină frica și incertitudinea cu eTELEDOC

Cu noul serviciu eTELEDOC avem acces permanent la un medic urgentist de gardă, la expertiza și suportul acestuia, atunci când fiecare secundă contează.

Fie că este vorba de sănătatea noastră, a copiilor sau a seniorilor din familie, abonându-ne la eTELEDOC eliminăm grija, nesiguranța și frica.

In caz de urgenta medicala, doar cu o simplă apăsare de buton, poti intra instant cu medicul eTELEDOC. Indiferent de natura urgenței medicale, medicii urgentiști eTELEDOC sunt alături de noi intervenind pe loc, prin apel video, și după caz, pot solicita prin 112 intervenția echipajelor de urgență.

Pentru a beneficia de serviciile platformei trebuie să ne creem un cont în platformă, să alegem unul din cele 4 abonamente disponibile și să îl achităm online. Putem împărți costul și beneficiile abonamentului cu până la 10 persoane, iar costul unui abonament pornește de la 5 lei pe lună de persoană.

https://republica.ro/elimina-incertitudinea-si-mergi-la-sigur-cu-eteledoc-noul-serviciu-de-informare-si-supervizare-medicala