Dr. Adina Alberts, victima unei campanii de fake news

De cinci ani, medicul se confruntă cu astfel de situații și, chiar dacă a depus numeroase plângeri penale, problema nu s-a soluționat. Din contră, aceste cazuri s-au înmulțit, întrucât impostorii recurg la modalități noi și sofisticate de acțiune. În mediul online, se desfășoară în prezent o campanie publicitară destinată copiilor pentru un produs care poate afecta grav sănătatea lor.

Dr. Adina Alberts, avertisment pentru părinți

„Nu comandați online decât un produs pe care îl găsiți și în farmacii. Nu luați în calcul decât recomandările pe care vi le fac sub formă de videoclipuri”, spune dr. Adina Alberts.

Pentru a evita să cădeți pradă impostorilor, primul pas este să nu luați în considerare niciun anunț, indiferent de produs, dacă acesta nu este prezentat pe paginile oficiale. Un anunț găsit pe un site precum site.store nu nu poate fi considerat autentic.

„Dacă reclama unui produs vine de pe un site care nu conține numele meu – Dr Adina Alberts Facebook și TikTok, Instagram dr_adina_alberts sau YouTube Dr Adina Alberts®️ – nu îl luați în seamă!”

Este o impostură, o minciună, o reclamă falsă! Cineva se folosește de numele și calitatea mea de medic! Tot ceea ce fac eu în mediul online este la nivel de sfat, de ghidaj, de direcționare către un anumit produs, o anumită terapie sau către un anumit medic sau specialitate, pentru a vă găsi mai repede leacul și rezolvarea suferințelor dumneavoastră”, atrage atenția dr. Adina Alberts.

De cinci ani, medicul se confruntă cu astfel de situații și, chiar dacă a depus numeroase plângeri penale, problema nu s-a soluționat. Din contră, aceste cazuri s-au înmulțit, întrucât impostorii recurg la modalități noi și sofisticate de acțiune.

În mediul online, se desfășoară în prezent o campanie publicitară destinată copiilor pentru un produs care poate afecta grav sănătatea lor.

Articolul integral îl puteți citi aici: Dr. Adina Alberts, victima unei campanii de fake news – Evenimentul Zilei (evz.ro).