Grijă Corectă pentru Vederea Ta: Ghid Pas cu Pas

Vederea este unul dintre cele mai prețioase simțuri, iar îngrijirea corespunzătoare a ochilor este esențială pentru menținerea sănătății și acuității vizuale. În acest ghid, vom explora tehnicile și practicile pe care le puteți adopta pentru a vă proteja și îmbunătăți vederea.

Sunt tehnici simple, pe care să le practicăm zi de zi astfel încât privirea să fie ageră cât mai mult timp iar ochelarii pe care-i folosim să fie cu adevărat eficienți cât mai mult timp. Și, mai ales să avem structurile oculare interne și perioculare (pleoapele și pielea din jurul ochilor) în stare perfectă de sănătate pentru foarte mulți ani de acum încolo.

Atenție le calitatea produselor de machiaj!

În primul rând ochii pot suferi foarte mult din cauza produselor de machiaj neconforme, fie că sunt produse de machiaj ieftine, obținute din tot felul de substanțe, unele dintre ele nocive, altele alergene și așa mai departe, fie sunt vechi. Atenție la produsele de machiaj vechi! Fiecare dintre noi putem cădea în această plasă a produselor de machiaj vechi. Nu ne dăm seama, de exemplu, că în geanta noastră sau pe toaleta unde sunt produsele noastre de machiaj, unele dintre ele au și 10 ani de când sunt acolo!

Aveți mare grijă, în fiecare seară trebuie să vă demachiați corect!

Produsele de demachiere a ochilor au caracteristici speciale. Există acum în comerț ape micelare extrem de eficiente și există și flacoane cu spumă care demachiază ochiul dintr-o mișcare fără să mai fie nevoie să insistați și să iritați pielea din jurul ochilor. Există produse pentru gene, care – aplicate în fiecare seară, vor determina alungirea naturală a acestora și chiar și îndesirea lor. Utilizați-le, ele sunt eficiente și dau foarte bine. Sunt niște periuțe, de exemplu, cu picături pe care le dați pe zona respectivă. Utilizând seară de seară astfel de soluții, ulterior nu veți avea nevoie de tuș sau mascara.

Hidratață și îngrijiți pielea din jurul ochilor!

În fiecare seară, utilizați picături oculare cu acid hialuronic. Se detașează pleoapa inferioară, se depărtează ușor de ochi și în sacul ocular inferior se introduc câte două picături de soluție oculară cu acid hialuronic în fiecare ochi. Excesul din acea substanță care se prelinge pe piele utilizați-l pentru a netezi și a hidrata pleoapa și zona perioculară. Laba-gâștei, zona în care se formează de regulă acele liniuțe, aceasta beneficiază cel mai mult de pe urma acestei soluții oculare cu acid hialuronic. Masați acest exces de picătură oculară de jur-împrejur, pe pleoapa inferioară și cea superioară, insistând pe laba-gâștei. Există măști speciale pentru cearcăne și pentru zona perioculară, folosiți-le cu încredere. Se găsesc în comerț, dacă aveți ocazia, cumpărați mai multe odată, una pe săptămână sau una la două săptămâni, este esențială!

Utilizați corect  ochelarii de soare

Nu uitați, un lucru foarte important: ochelarii de soare în timpul verii!
Nu folosiți acei ochelari de soare masivi cu ramă neagră, care sunt și grei, pentru că acea ramă neagră va atrage razele solare și vă veți bronza în exces și ulterior vă veți hiperpigmenta inestetic.

Concluzie

Îngrijirea corespunzătoare a ochilor este crucială pentru menținerea sănătății vizuale și prevenirea problemelor oculare. Urmați aceste sfaturi simple pentru a vă proteja vederea și pentru a avea ochi sănătoși și strălucitori pentru mulți ani de acum încolo.

P.S. Știați că în cazuri de urgență un singur apel telefonic la eTeledoc vă poate salva viața? eTeledoc, este Serviciul de Urgență care face vă poate salva viața când urgențele medicale te iau pe nepregătite!

Afla-ți mai multe despre pachetele eTeledoc, aici:➡️ https://eteledoc.ro/pachete/