Soluții pentru pielea uscată: efecte surprinzătoare ale postului intermitent

Este perioada din an în care cu toții cu toții ne confruntăm cu uscarea în exces a pielii

De aceea, mai ales acum, în sezonul rece, este important să avem la îndemână creme de calitate și să ne dăm o dată pe zi. Soluția însă, se află în interiorul organismului!

Soluții pentru pielea uscată ar putea fi pentru început, să scoatem glutenul din alimentație cât mai curând posibil. Există destul de multe produse acum în magazine fără gluten, inclusiv preparate de panificație, pâine, biscuiți de toate felurile. E momentul să scoateți, măcar pentru trei luni, glutenul din alimentație. Nu este atât de greu cum pare, sau măcar să reduceți glutenul din alimentație. Să transformați alimentația dumneavoastră dintr-o alimentație preponderent cu pâine într-o alimentație preponderent cu legume, salate, lactate, leguminoase, nuci, migdale sau semințe de tot felul.

Mai important decât acest lucru chiar ar fi să nu mâncați nimic, deci post intermitent: o dată pe săptămână, 24 de ore. Încercați măcar o dată cu 12 ore de post intermitent. Nu vă propuneți din prima 24 de ore, încercați cu 12 ore de post intermitent mai întâi, adică nu mâncați nimic între 7 dimineața și 7 seara. Veți vedea beneficiile incredibile ale postului intermitent și în calitatea pielii, anume cum pielea singură își redresează secrețiile și își reface straturile de celule. Este incredibil!

Postul intermitent redresează și reechilibrează totul, oferă un boost tuturor celulelor și țesuturilor pentru a se regenera.

În momentul în care nu mâncați, se produce curățenie generală în corp. Organismul începe să utilizeze toate celulele corpului care sunt stricate, bătrâne, și care nu mai funcționează cum trebuie sau au ADN-ul stricat; sunt primele care sunt arse drept combustibil pentru organism. Asta se întâmplă când nu mâncați. Postul intermitent înseamnă că nu mâncați 24 de ore. Puteți bea apă și ceaiuri din plante sau chiar câte o cafea mai slabă. Pentru piele uscată cel mai bine merge postul intermitent, și nu tonele de creme din comerț.

Cum ne hidratăm corect pielea

La nivel de creme pe care le folosiți pe corp, mult mai important ar fi, de exemplu, dacă în apa de baie pe care o faceți, puneți niște ulei sau dacă mergeți la un masaj corporal profesionist, unde se folosesc uleiuri de calitate. Uleiul de măsline bio pe care îl luați ca să-l puneți în mâncare, este excepțional și pentru piele. Nu vă trebuie niciun fel de cremă. Dacă luați o cremă de corp sau de față, aceea trebuie să fie bio.

De asemenea, dacă luați un deodorant, acela trebuie să fie bio! 😉

P.S. Știați că în cazuri de urgență un singur apel telefonic la eTeledoc vă poate salva viața? eTeledoc, este Serviciul de Urgență care vă poate salva viața când urgențele medicale te iau pe nepregătite!

Aflați mai multe despre pachetele eTeledoc, aici:➡️ https://eteledoc.ro/pachete/