Povestea Mirunei – Studiu de Caz eTeledoc

Caz rezolvat de medicii eTELEDOC ✔️

Miruna are 7 anișori. De 10 zile tușește continuu, nu se poate odihni noaptea, o doare capul și nu are poftă de mâncare. Lacrimile îi curg pe obrăjorii palizi, altă dată rumeni, și cu ea odată, parcă plâng și jucăriile cu care nu mai are energie să se joace. Mama o privește îngrijorată. Programările greoaie, aglomerația și statul la cozi interminabile în fața cabinetului medical, situații experimentate de către mamă în cazuri similare, o determină pe aceasta să îi administreze Mirunei un tratament propriu în speranța că va fi folositor. Tratamentul însă nu a fost adecvat și starea de sănătate a fetiței s-a înrăutățit.

Are nevoie de o consultație medicală în cel mai scurt timp

Și acest lucru este posibil cu eTELEDOC, cel mai performant sistem de Medicină ONLINE din România, care poate fi accesat instant, oricând, de oriunde, în doar 21 de secunde putându-se intra într-un apel video cu medicii specialiști disponibili non-stop. În cazul unei urgențe medicale, medicii eTELEDOC intervin oferind ajutor pe loc. Mai mult, dacă este nevoie, aceștia pot apela serviciul de urgență 112 pentru a solicita o salvare la tine acasă, informând corect și prompt personalul de pe ambulanță despre patologia ta, iar ție, oferindu-ți suport până la sosirea echipajului mobil.

Mama a contactat rapid medicul eTELEDOC

Intrând în apel video cu acesta în câteva secunde și, împreună cu Miruna, i-au descris medicului simptomatologia și i-au adresat întrebări. Videocall-ul i-a permis medicului să își vadă și să-și audă pacienta. Un astfel de contact este în acest caz suficient pentru a pune un diagnostic de crup viral și pentru a recomanda un tratament adecvat.
Evoluția stării de sănătate a fost benefică, cu vindecarea fetiței în 5 zile de la începerea tratamentului, spre mulțumirea infinită a mamei.

Dar ce este eTELEDOC?

eTeledoc este cea mai performantă platformă de telemedicină de urgență, care te pune direct într-un apel video cu un medic urgentist, disponibil 24/7.

eTELEDOC își propune să gestioneze situațiile de urgență medicală și să fie un suport rapid, util și la obiect în caz de situații grave. Crează-ți un cont aici și asigură-te că urgențele medicale nu te iau pe nepregătite.

Cu pachetele eTELEDOC, tu și familia ta aveți parte de servicii medicale moderne și accesibile, pentru situațiile în care fiecare clipă este vitală.
Prevenția este esențială. Pachetele noastre îți garantează și accesul la conținut medical educativ, pentru ca tu să fii primul care are grijă de sănătatea ta și a celor dragi.

Descoperă beneficiile pachetelor de servicii eTELEDOC.