Testimoniale

„M-am abonat împreună cu familia mea”

Am descoperit de curând eTELEDOC și m-am abonat împreună cu toată familia, inclusiv cu părinții mei care locuiesc în provincie. Sunt mai liniștit acum, mai ales pentru părinții mei , știind că pot suna la orice oră dacă li se întâmplă ceva. Super serviciu eTELEDOC!

Bogdan Dincă, Brașov

„Mă bucur că există eTELEDOC în România”

Tot respectul pentru dnul dr. Enachi Constantin! A consultat-o pe fetița noastră, săptămâna aceasta, prin intermediul eTeledoc, iar în urma tratamentului recomandat de dnul doctor, fetița deja se simte mai bine. Este un medic, într-adevăr foarte răbdător și empatic cu copiii și îi mulțumesc pe această cale.

Doinița Lodroman, București

„Super Doctori! Super Oameni!”

Am folosit eTELEDOC!
Super doctori! Super oameni!

Andrei Constantin, București

„Consultații rapide și cu profesionalism”

Aș dori să îi mulțumesc și eu dnei dr. Valentina Gruia, care a răspuns foarte repede și cu profesionalism întrebărilor adresate la sectiunea non-urgențe din abonamentul pe care îl am cu eTeledoc. Chiar nu mă așteptam să aveți medici atât de buni. Felicitări!

Daniela Stănică, București

„Excelent. 10 cu felicitări!”

Carmen Popescu, Buzău

„Răspunsuri foarte bune și prompte”

Răspunsurile primite până acum au fost foarte bune și prompte. Din fericire nu am avut urgențe medicale, dar am avut întrebări generale legate de interpretare analize, etc.

Daniela Iaru, București

„Foarte bun. O idee genială de mare ajutor!”

Irina Spătaru, Ilfov

“Este foarte bine venit serviciul dumneavoastră”

Gabriela Walter, SUA